Γιατί να έχεις κάμερες ασφαλείας σπίτι σου

Γιατί να έχεις κάμερες ασφαλείας σπίτι σου

Υπάρχουν αρκετοί που αναρωτιούνται… Αξίζει να έχω μια κάμερα ασφαλείας στο σπίτι μου; Και αν ναι γιατί;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να έχεις κάμερες ασφαλείας στο χώρο σου; Τι σου προσφέρει και γιατί θα έπρεπε να έχουν όλοι -τουλάχιστον- μια στο σπίτι τους; Αν αυτά είναι ερωτήματα που τριγυρίζουν στο κεφάλι σου τότε έχεις έρθει στο καταλληλότερο μέρος. Στην SecurityTech είμαστε εδώ για να ξεκλειδώσουμε όλες σας τις απορίες, ώστε να προστατεύσετε το πολυτιμότερο αγαθό σας, το σπίτι σας!

Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους επικρατέστερους λόγους:

Μια κάμερα προστατεύει την οικογένεια και την περιουσία σου

listis
Φωτογραφία από Mohamed Hassan από το Pixabay

Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, κάθε 13 δευτερόλεπτα πραγματοποιείται μια ληστεία, άρα ανά μια ώρα ο αριθμός εκτοξεύεται στις 240 για να φτάσουμε τις 6000 σε ένα 24ωρό. Βάζοντας μια κάμερα ασφαλείας στο χώρο σας σημαίνει πως προστατεύεστε εσείς, η οικογένειά σας και όλα αυτά που έχετε χτίσει με… κόπο και ιδρώτα.

Έρευνες μάλιστα του FBI αναφέρουν πως 1 στα 3 σπίτια που δεν έχουν κάμερα ασφαλείας βρίσκονται στο στόχαστρο ληστών. Αντίθετα μόλις 1 στα 250 σπίτια που έχουν κάμερες ασφαλείας πέφτουν στα «δίχτυα» διαρρηκτών.

H καλύτερη προστασία σε ενδεχόμενο φωτιάς

fwtia
Φωτογραφία από David Mark από το Pixabay

Όταν φτάνει η συζήτηση στις κάμερες ασφαλείας οι περισσότεροι θα σκεφτούν το προφανές… Προστασία από ληστεία. Κι όμως ελάχιστοι αντιλαμβάνονται το γεγονός πως μια κάμερα θα σε προστατεύσει από μια δυσάρεστη εξέλιξη, δηλαδή μια απρόσμενη φωτιά! Ειδικά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, οι φωτιές είναι ένα σύνηθες φαινόμενο ειδικότερα σε εξοχικές κατοικίες. Στα προϊόντα της SecurityTech θα βρείτε ειδικές κάμερες εξωτερικού χώρου, οι οποίες μάλιστα φορτίζουν και μέσω ηλιακής ενέργειας, όπως για παράδειγμα αυτή!

Έρευνες δείχνουν πως ξεκινάει μια φωτιά κάθε 20 δευτερόλεπτα, γιατί να μην προστατευτείτε έχοντας μια κάμερα ασφαλείας στο χώρο σας; Οι σύγχρονες κάμερες ασφαλείας διαθέτουν και σύστημα θερμότητας, άρα θα σας ειδοποιήσουν αν κάτι δεν πάει καλά! Ακόμα το σκέφτεστε; δείτε εδώ τα προϊόντα μας!

Ελαχιστοποιήστε το κόστος στην ασφάλεια σπιτιού

asfaleia-spitiou
Φωτογραφία από Nattanan Kanchanaprat από το Pixabay

Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν να ασφαλίσουν το σπίτι τους, ωστόσο οι ασφαλιστικές εταιρείες λαμβάνουν υπόψιν τους πολλά στοιχεία για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Για να πετύχετε λοιπόν ένα «βολικό» συμβόλαιο για την ασφάλιση του σπιτιού σας θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένες κάμερες ασφαλείας. Κερδίζετε έτσι σε πολλαπλά επίπεδα. Και προστατεύεστε αλλά παίρνετε και χαμηλό συμβόλαιο από την ασφαλιστική εταιρεία… Στη θέση σας θα έψαχνα ήδη αυτό που μου ταιριάζει… κάπου εδώ.

Βλέπεις το σπίτι σου 24ώρες το 24ωρο

Spiti
Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Είτε είσαι ένας άνθρωπος εξωστρεφής ή απλά σπιτόγατος, σίγουρα θα ήθελες να ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι σου 24ώρες το 24ωρο. Λείπεις για διακοπές; ανοίγεις την εφαρμογή και απευθείας μπαίνεις στην κάμερα που επιθυμείς και βλέπεις τι… τρέχει στον χώρο σου. Βγαίνεις για ένα ρομαντικό ραντεβού με τη σύζυγο και έχεις αφήσει τα παιδιά σπίτι; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς εφόσον εγκατέστησες μια κάμερα ασφαλείας στο σπίτι σου. Στην ουσία η κάμερα είναι τα μάτια σου όταν αυτά δεν είναι παρών!

Με κάμερα ασφαλείας ξενοιάζεις για μια ζωή!

hremia
Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Συνοψίζοντας, τους λόγους που θα έπρεπε όλοι να έχουν κάμερα ασφαλείας στο σπίτι τους είναι για το πολυτιμότερο αγαθό, την ψυχική μας υγεία! Έχοντας τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας είσαι σίγουρος πως έχεις κάνει -σχεδόν- τα πάντα για να προστατεύσεις το σπίτι ,την οικογένειά σου αλλά και την περιουσία σου. Άρα τα βράδια κοιμάσαι ήρεμος, ασφαλής και σίγουρος για την ασφάλεια του χώρου σου. Υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από αυτό, στην SecurityTech θα πούμε πως… όχι!

LEAVE A COMMENT