Κάμερες ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Κάμερες ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

outdoor surveillance camera security tech securitytech.gr κάμερες ασφαλείας

Αν θέλετε να εξοπλίσετε την επιχείρηση ή την ιδιοκτησία σας με κάμερες ασφαλείας για να έχετε την πλήρη κάλυψη της, πιθανότατα θα χρειαστείτε κάμερες ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών καμερών ασφαλείας προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, άνεσης και ηρεμίας. Αλλά ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών καμερών ασφαλείας;

Ποια από τις δύο επιλογές ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας; Εδώ, θα μοιραστούμε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες και τις επιλογές που έχετε όταν πρόκειται για την αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας σε IP.

Λειτουργικότητα

Θέλετε να παρακολουθείτε το εσωτερικό ή το εξωτερικό της ιδιοκτησίας σας; Τα πιο αποτελεσματικά συστήματα προσφέρουν μια άποψη και των δύο. Εάν πρόκειται να παρακολουθήσετε τα παιδιά σας στο σπίτι μετά το σχολείο ή τα κατοικίδια ζώα σας, οι κάμερες εσωτερικού χώρου θα σας βοηθήσουν να το κάνετε. Οι εξωτερικές κάμερες ασφαλείας αφορούν περισσότερο την παρακολούθηση της ασφάλειας για να διασφαλίσουν ότι η ιδιοκτησία σας είναι ασφαλής. Προτείνεται η πλήρης κάλυψη του ακινήτου σας και συνιστάται η εγκατάσταση ενός πλήρους συστήματος με εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες ασφαλείας.

Αντοχή

Οι κάμερες ασφαλείας εξωτερικού χώρου διαθέτουν πιο ανθεκτικό σχεδιασμό με αδιάβροχο και ανθεκτικό σε βανδαλισμούς περίβλημα, ώστε να μπορούν να λειτουργούν αξιόπιστα σε ακραίες καιρικές συνθήκες και να αντιστέκονται σε ζημιές από φυσικές αιτίες και κακόβουλη συμπεριφορά. Η παρουσία καμερών ασφαλείας βοηθά επίσης και στην αποτροπή. βανδαλισμών.

Οι εσωτερικές κάμερες είναι συχνά μικρότερες συγκριτικά και δεν χρειάζονται απαραίτητα το επίπεδο προστασίας που απαιτείται για εξωτερικές κάμερες. Και οι δύο τύποι καμερών πρέπει να τοποθετηθούν σε ύψος 2- 3 μέτρων όταν είναι δυνατόν.

Εγκατάσταση και κόστος

Η εγκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών καμερών ασφαλείας εξαρτάται από τον τύπο κάμερας ή το σύστημα παρακολούθησης που αγοράζετε. Υπάρχουν DIY και επαγγελματικές επιλογές εγκατάστασης. Εδώ στην Securitytech.gr διαθέτουμε ασύρματες ή ενσύρματες επιλογές καμερών ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με εγκατάσταση DIY plug-and-play και απεριόριστη τεχνική υποστήριξη για εξοικονόμηση εκατοντάδων ευρώ. Το μόνο κόστος που απαιτείται είναι η αγορά ενός πλήρους συστήματος, τότε μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνοι σας και να απολαύσετε αξιόπιστη παρακολούθηση χωρίς μηνιαία τέλη. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία κάμερας ασφαλείας που επιλέγετε διαθέτει συγκρίσιμα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες.

Εμφάνιση κάμερας ασφαλείας

Με το μικρότερο μέγεθος, οι εσωτερικές κάμερες μπορούν να χωρέσουν σχεδόν οπουδήποτε, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα χωρίς να παρέμβουμε στην εσωτερική διακόσμηση. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν κάμερες ασφαλείας θόλου(dome), και ασύρματες ρομποτικές κάμερες ασφαλείας. Οι μεγαλύτερες εξωτερικές κάμερες ασφαλείας είναι εύκολα αντιληπτές και λειτουργούν ως στοιχεία αποτροπής για τους εισβολείς σε εξωτερικούς χώρους. Τέτοιες κάμερες είναι κάμερες θόλου, bullet και κάμερες ασφαλείας PTZ.

Κορυφαία χαρακτηριστικά καμερών ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Όταν ψωνίζετε για εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες, υπάρχουν δυνατότητες που πρέπει να προσέξετε για να εξασφαλίσετε αξιόπιστη παρακολούθηση παρακολούθησης.

• Κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης – ανάλυση βίντεο HD, 2K και 4K

• Εγγραφή βίντεο, αναζήτηση και αναπαραγωγή 24/7

• Ανίχνευση κίνησης και ζωντανή ροή βίντεο

• Απομακρυσμένη προβολή μέσω κινητού μέσω tablet και υπολογιστών

• Δωρεάν λογισμικό απομακρυσμένης προβολής υπολογιστή και εφαρμογή για κινητά

• Υπέρυθρη νυχτερινή όραση με υπέρυθρες λυχνίες LED – 15 μέτρα ή περισσότερο σε απόλυτο σκοτάδι

• Ειδοποιήσεις ανίχνευσης κίνησης και Push notifications

• Αδιάβροχο περίβλημα κάμερας ασφαλείας

• Τηλεχειρισμό για ευέλικτη παρακολούθηση από οπουδήποτε, οποτεδήποτε

• Ψηφιακό η οπτικό ζουμ για προβολή σε μεγάλη απόσταση

• Απλή ρύθμιση plug-and-play

• Απλή και ικανή διεπαφή χρήστη για εγγραφή βίντεο

• Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης για εύκολη εγκατάσταση DIY

Ξεκινήστε με τους επαγγελματίες ασφαλείας CCTV

Αν ψάχνετε για εσωτερικές / εξωτερικές κάμερες ασφαλείας ποιότητας ή πλήρη συστήματα παρακολούθησης για να βελτιώσετε την ασφάλεια στην ιδιοκτησία σας, και να διασφαλίσετε την ηρεμία σας όταν βρίσκεστε μακριά, στην Securitytech.gr έχουμε μια ευρεία γκάμα ώστε να βρείτε το σύστημα που σας ταιριάζει. Μάθετε γιατί πάνω από 10.000 πελάτες μας εμπιστεύονται.

LEAVE A COMMENT