Τα πλεονεκτήματα μιας 4g κάμερας και μιας κάμερας με ηλιακό πάνελ

Τα πλεονεκτήματα μιας 4g κάμερας και μιας κάμερας με ηλιακό πάνελ

Όταν η κουβέντα φτάνει στις κάμερες ασφαλείας, αφήστε καλύτερα τους ειδικούς της SecurityTech να σας πουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν αγοράσετε μια. Πάμε λοιπόν να εστιάσουμε σε μια ταχύτατα εξελισσόμενη κατηγορία καμερών που «μισεί» τα καλώδια, αντιπαθεί το Wifi αλλά ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη τους ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η πανδημία, η συνεχής αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα και στον κόσμο, «γέννησαν» νέες ανάγκες όσον αφορά την πρόληψη και την προστασία του σπιτιού μας. Άλλωστε τους λόγους που όλοι χρειαζόμαστε μια κάμερα τους είπαμε σε αυτό το άρθρο. Έτσι λοιπόν αναπτύχθηκε μια νέα κατηγορία καμερών, αυτές που δέχονται κάρτα sim. Αυτό σημαίνει πως η συγκεκριμένη κάμερα δεν θα επιβαρύνει το Wifi του χώρου σας, δεν απαιτεί καλώδια και σας δίνει την δυνατότητα να την ελέγχετε ανά πάσα ώρα και στιγμή από οπουδήποτε.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των 4g καμερών aσφαλείας :

4g-kameres-asfaleias
Φωτογραφία από louvainlaneuve9 από το Pixabay

Απομακρυσμένος έλεγχος χωρίς Wifi

no-wifi
Φωτογραφία από khaase από το Pixabay

Οι περισσότερες κάμερες καταγραφής χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες στο Wifi (όπως αυτές) του σπιτιού σας για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν ανά πάσα στιγμή. Η 4g κάμερα όμως λειτουργεί με sim και εκπέμπει το σήμα της 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό συνεπάγεται πως ο ιδιοκτήτης θα μπορεί να την τοποθετήσει ακόμα και στα πιο μακρινά σημεία του σπιτιού, έχοντας παράλληλα και πρόσβαση στην κάμερα όποτε το επιθυμεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε την κάμερα προσαρμόζοντάς την στο 4g της κάρτας Sim. Μην φοβάστε, η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια χρειαστείτε, σε αυτήν την σελίδα, ή στο live chat κάτω δεξιά στην σελίδα μας.

Εύκολος έλεγχος και -παν-εύκολη εγκατάσταση

Με μια 4g κάμερα ασφαλείας απαλλάσσεστε από τον «ζυγό» των καλωδίων και των περίπλοκων συστημάτων καταγραφής μιας και οι εν λόγων κάμερες δεν απαιτούν καταγραφικό και καλώδια που θα γεμίσουν τρύπες τους τοίχους σας. Εγκαταστήστε την κάμερα πολύ απλά και σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε. Πολύ απλά την ρυθμίζετε στο σημείο που θέλετε και η κάμερα παίζει την ίδια στιγμή. Οι συγκεκριμένες κάμερες είναι τέλειες για το εξοχικό σας για να έχετε πρόσβαση ακόμα και στα πιο απόκρυφα σημεία. Αν δείτε πως το σημείο που την τοποθετήσατε δεν σας βολεύει τότε απλά της αλλάζετε θέσε μέσα σε 10 λεπτά! Ακόμα να ρίξετε μια ματιά στις 4g κάμερες της Security Tech;

Κάμερα που φορτίζει μόνη της!

dead battery
Φωτογραφία από Andreluiz Cunha από το Pixabay

Όπως προσέξατε και παραπάνω, οι συγκεκριμένες κάμερες φορτίζουν μέσω της ηλιακής ενέργειας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αυτονομία και…αυτοδιαχείριση. Οι περισσότερες 4g κάμερες είναι εξοπλισμένες με φωτοβολταϊκά πάνελ ώστε να μην χρειάζονται φόρτιση και παράλληλα να φιλικές προς το περιβάλλον. Εσείς απλά βάλτε την σε ένα σημείο που θα την βλέπει ο ήλιος και πολύ απλά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για την μπαταρία της. Προφανώς την στάθμη της μπαταρίας θα την ελέγχετε και εσείς οι ίδιοι όποτε θέλετε μέσω της εφαρμογής!

Συμπέρασμα

Εν κατακλείδι μια 4g κάμερα ασφαλείας απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο στα χέρια τους. Ανά πάσα ώρα και στιγμή βλέπεις μέσα από αυτήν ακόμη και την αποθήκη που έχεις στο οικόπεδο του σπιτιού σου ή την εξώπορτα της κατοικίας σου! Παράλληλα μπορείς να ελέγχεις το που κοιτάει η κάμερα, να ειδοποίησε για οποιαδήποτε κίνηση εντοπίσει η κάμερα, μιας και οι περισσότερες έχουν ανιχνευτή κίνησης, καθώς και να αποθηκεύσεις στην εφαρμογή του κινητού σου οτιδήποτε θέλεις να ξαναδείς!

LEAVE A COMMENT